Gyerekek fővárosa
Logo

Gyerekek fővárosa

Gyerekek fővárosa

Donovaly: ahol a legtöbb gyerek-attrakció vár!

Donovaly - Szlovákia egyik leghíresebb turisztikai központja számos szabadidős tevékenységet kínál az egész családnak.

Attrakciók

Fun Aréna

Szórakozás az egész családnak – ez a FUN ARÉNA, ahol kicsik és nagyok egyaránt remek látnivalók közül válogathatnak. A legnagyobb látványosság minden bizonnyal a 900 méteres bobpálya. A gyerekek szórakoztató módon tanulhatnak meg többet a vízi világról Kisegér gyermekparkban. Akinek pedig még van elég energiája, az ugrálhat a bungee trambulinokon.

Tovább a weboldalra
Obrázok Fun Aréna

Donovalkovo

Dnovalkovo – a gyerekek fővárosa. A gyermekvárosban 23 darab miniház található, amelyek teljesen autentikusak, méretre szabott berendezéssel. A házakon és a berendezéseken kívül autentikus jelmezekkel várjuk a kis vendégeinket a tökéletes élményért. Donovalkovóban a szórakozást animátorok irányítják és a gyerekeket megtanítják tankolni, tüzet oltani, pénzzel bánni, bevásárolni és még sok mást. Animátorok vigyáznak a gyerekekre és ügyelnek arra hogy minden percét élvezzék a gyerekek.

Tovább a weboldalra
Obrázok Donovalkovo

Park Snow

Menjen a felvonóval Nová hoľa csúcsra ahonnan Donovaly és a környező Nagy-Fátra és az Alacsony-Tátra hegyei beláthatóak. A gyerekek minden bizonnyal jól érzik magukat az elektromos autós játszótéren, vagy az építkezési és játékzónán. A napsütötte teraszos HUSKY bárban vagy a Magura étteremben pihenhet és ihat egy frissítőt. Ha még marad energiád, ismerkedj meg Donovalyval az e-robogókon.

Tovább a weboldalra
Obrázok Park Snow

Szállás

Hotel Šport ***

A Hotel Šport *** Donovaly nagyszerű szolgáltatásokat, új étteremhelyiségeket, lobby bárt, kávézót, modern kongresszusi helyiségeket, gyönyörű új wellnesst kínál különféle szaunákkal, medencevilággal, fitneszteremmel és masszázzsal.

Tovább a weboldalra
Obrázok Hotel Šport ***

Residence Hotel & Club ****

A Residence Hotel & Club a Donovaly szívében de a természetben található és kényelmes szállást, fantáziával teli gasztronómiát, ájurvédát és sok élményt kínál.

Tovább a weboldalra
Obrázok Residence Hotel & Club ****

Hotel Galileo ****

A Hotel Galileo 4 csillagos fényűző szállást, remek ételeket és kikapcsolódást kínál wellness formájában Önnek Donovaly gyönyörű környezetében.

Tovább a weboldalra
Obrázok Hotel Galileo ****

Gothal Liptovská Osada

Ideális helyet keres egy nyári vakációhoz vagy egy hosszú hétvégéhez, gyönyörű környezetben? A Gothalban hangulatos nyaralókat, Vízivilágot, Koliba Liptót és számos sportolási lehetőséget talál.

Tovább a weboldalra
Obrázok Gothal Liptovská Osada